Lysekil gånger 3… här nr 1

Nr 1 = start på resan till ”södern” Lysekil…

Fick åka med till Bohuslänska kusten med barnbarnet Josefine (”Jossan” till vardags) och hennes pojkvän Rikardo… klart man tackar ja, vid 8-tiden avresa från Månkarbo världsmetropol… ett stopp för att fika och röra på sig, och ett stopp vid Mac Donalds för lite matnyttigt… målet nått vid 2-tiden, = Lysekil o affären Nytt o Nött.

Malin mötte upp, och efter lite kramar kom ”dom” igång med jobb att ställa i ordning i hennes affär som öppnar inom kort…

Från Östhammar hade Linda, Hans och Edwin startat med samma mål i siktet, Linda hade fixat med boende, och tillsammans med Hans fixade o trixade dom hela tiden med bestyren runt mat o logi, så för oss övriga var det serverat bara att hoppa in så att säga… Tack Linda o Hans, super bra…

Skönt för oss att ha en hel stuga ute på ”landet” en 10 minuter från staden… härliga vyer har vi sett… blev bjuden på fika hos Eriks föräldrar, som har ett superfint hus i Lysekil, härlig avkoppling och en givande pratstund… och faktiskt skidprat då Eriks mamma har åkt/åker i Vasaspåren… Tack till Er för trevligt möte…

Jodå lite bilder här med…

Vårt boende…
Malin låg hos oss en natt

Lite mys…

Edwin vill gärna mysa…
Vyer…
Som en eka i Ubblixbo…
Från balkongen…
Slutar med ”Jossans” bild, en kramgod tjej…

Tack Josefine! och ni andra för att ni ställde upp för mig, under denna härliga resa…

—————————————————————————————————————————–

One Response to Lysekil gånger 3… här nr 1

  • Josefine:

    Det har varit så kul att ha dig med på denna resa, äntligen får vi kramas igen. Vi ses snart igen morfar!! Massa kramar, jag älskar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

maj 2021
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategorier

Vädret Månkarbo