Yngve har gjort plats för snön…

Tack Yngve för ett storstilat jobb i år igen…

Vårt tävlingsspår Åsloppet har ju en sträckning utanför elljusbanan på cirka 1,5 km, delar av den plus skidstadion har i dagarna Yngve kört av gräset med betesputsaren. Yngve är även en av MÅNGA skoterförare som vintertid preparerar och spårar våra banor, förra säsongen blev det 0 timmar på skotern, men säsong 2021 då kommer snön, lite sent tror Yngve, men sen blir det snö…

I flera tidigare inlägg har jag skrivit om förbättringar och underhåll av vår bana, och nämnt flera namn, här kommer flera Lars-Erik och Ulf har bl.a. klippt på stadion… på södra delen (3,4 :an) har Kent Svensson klippt fint i flera år…

Den som vill kan nu springa hela 5:an (Åsloppsbanan)… inte lika fint underlag som i elljusbanan men löpbart…

Söndagen 24 januari är det tänkt att Åsloppet ska köras, i vinter även som DM-medel i klassisk stil… här är ju sträckan för damerna 15 km, räknas alltså som seedningsgrundande för Tjejvasan, en chans för damerna att komma framåt i leden… Välkomna!

Bilder på Yngves jobb…

Ingång till stadion…
Start o varvning på stadion…
Extra slingan till höger vid ”skidbacken”
Mitt på bilden syns spåren som kommer från ”skidbacken” och fortsätter bort i bilden… i vänster kant kommer banan fram, går sedan vidare in i elljusbanan mot mål…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategorier

Kommentarer

Vädret Månkarbo