Nu skidor…

De händer inte mycket på idrottsfronten i Coronatider, men här kommer det lite skidglädje från Östervåla IF…

Johan Joelsson (ledare i ÖIF) håller mig underrättad om det som händer inom ”skidorna” i klubben…

Johans ord: ”Det blev en riktig härlig eftermiddag. Först teknikbana på rullskidor, sedan berättade Henke och Pontus om sin väg till skideliten. Därefter tränade Pontus klassiskt med några och Henrik skate med de som hellre ville det. Därefter blev det paus med lite fika. Sedan genomgång om olika typer av stavträning i backe vid Lapphällarna och allt avslutades med en rafflande stafett” tack Johan…

Jag kan ju förstå att ungdomarnas öron var på helspänn, det var ju verkligen två merittyngda unga ledare som delade med sig av skidteknik och sina fina skidlopp på elitnivå… Henrik Rosén med 10 DM-segrar (7 st för Månkarbo, och 3 för Östervåla), ett JSM-guld (jakt 10+10 km) då för Lucksta år 2009… Pontus Nordström har 3 DM (ett junior o två senior) och alla skidintresserade har väl följt Pontus framfart i långloppscupen där han tillhör teamet Serneke… Härligt grabbar…

Henrik Rosén Pontus Nordström
Rullskids -teknik
Backen vid Lapphällarna
Fint väder för rullskidor…

Tack Johan för bilder… /Bertil

One Response to Nu skidor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

april 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier

Kommentarer

Vädret Månkarbo