Distrikts-stafetter i Falun för juniorer 26 jan

Vill ni vara med och köra stafett med Upplandslaget för juniorer, 17-18 år? I år går stafetter för distriktslag för juniorer i Falun den 26 januari. Det går i samband med de individuella tävlingarna för juniorer i Scandic cup som genomförs fre-lör.

Det är endast distriktstafetter för klass 17-18 år och vi hoppas alla i Uppland som åker den klassen vill vara med. Vi skulle tycka att det är ett roligt att vi blir många och får ha en dag med härlig lagkänsla. Varje stafettlag består av 3 personer, det är damlag resp. herrlag och man åker i en klass, 17-18 år. Sträckorna är Klassiskt/Fristil/Fristil. Om vi räknar ihop alla våra aktiva juniorer i Uppland borde vi få ihop 4 lag. Alla kör i Upplandskläder och mössa/pannband får alla som deltar.

Hoppas många vill vara med! Maila ett mail till anna@annaps.com om du vill delta i stafetterna så vi kan uppskatta hur många vi blir och kan anmäla lag. Vilka som åker i vilka lag ser vi när vi är på plats i Falun. Man kan också skicka anmälan till oss klubbvis.

För de som är 19-20 år kommer det finnas stafetter för klubblag och det anmäler respektive klubb. Om man inte får ihop klubblag så kan man anmäla sig till en åkpool. I dessa stafetter skall lagen vara mixade. Om det finns önskemål om att mixa lag från Uppland så hör av er om önskemål om deltagande till oss.

Med vänliga hälsningar Janne Pettersson Häverödal ledare för Upplandslaget juniorer

januari 2020
M T O T F L S