SSF:s träff i Östervåla

SSF:s Anki Danielsson gästade i kväll Östervåla ”skidor” som bjudit in till en öppen träningskväll för uppländska skidklubbar… ett 20-tal från Östervåla, Rex och Bälinge fanns på plats då Anki hälsade välkommen på trappan till ”Vålas” skidstuga intill elljusbanan.

Jag var på plats och delade ut en bronsplakett för årets rullskids-DM till Östervålas suveräna oldboys Ulf Jansson, som fick ett välförtjänt hurra rop och applåder från den samlade träningsgruppen…

Sedan tog Anki vid och körde stavgång i banan, där hon visade hur viktigt det är att hålla i staven rätt,  och utföra den rörelsen rätt… övningar i vanlig stavgång och sprättgång, hur man körde detta i intervallform…

Rullskidor (skate) på skolans parkering, tyvärr hade mörkret fallit så det blev en gatlampa och i bilars lyse, men är viljan god så… här visade Anki grunderna, övningar för balans m.m. Efter 2,5 timme slutade denna träningsträff, jag tror att alla var nöjda, en kväll där hjärnan mottagit  värdefulla träningstips…

Trots att det blev lite kyligt att vara med ute, så är det alltid kul och givande att se o höra dom som kan sitt gebit… Tack Anki o Östervåla…

Snart är det dags…

Anki hälsar välkommen…
Anki på trappan, och Ulf Jansson DM 3:a på rullskidor  väntar på sin plakett…
Ulf Jansson Östervåla… bild från årets Ottarslopp

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategorier

Kommentarer

Vädret Månkarbo