Skidpremiären fixade Rex

Ett mycket gott jobb hade Rex skidstab lagt ner på snön och arrangemanget i övrigt av sitt årliga Rexaracet… de var äkta skidglädje från deltagarna i kväll när äntligen en tävling kunde genomföras som planerat och på natursnö… att sträckningen inte var den vanliga gjorde inget, snarare bättre då slingerna intill fotbollsplan fodrade god teknik, och var kul för oss som tittade på…


Ni kan här ta del av resultatlistan, och kolla era favoriter… för min klubb så var det en nöjd Albin, en mindre nöjd Julia… men så brukar det vara på inledningen av säsongen, lite upp o lite ner…

Lite upp, men mest ner var det med mina bilder, så det blev Kristian och damerna i försäljningen (fixat gott kaffe) som får vara med… 


  Listan  HÄR


 


I yngsta klassen (ingen tidtagning) hittar man en liten kille med namnet Wilmer som kämpade tappert mot dom som var mycket äldre… hans pappa heter Joakim Kastemyr, Joakim var en mycket duktig skidåkare med en fjärde plats på JSM ( det bästa SM-resultat av en h-junior) och 6st JDM, detta för Månkarbo IF…


 

december 2018
M T O T F L S
« Nov   jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo