USF:s Ålandsläger

Som vanligt är det USF och Häverödals SK som är lägerfixare, med Jocke Sköld som huvudansvarig… en trupp på 45 st, = ICA o Folksam födda 05-06 och 03-04 + några yngre födda 07-08 samt 3 st juniorer födda 00-01… ett antal klubbledare/föräldrar med ett 10-tal bilar… samlingen är alltid Grisslehamns färjeläger, och målet Ekerö/Åland ett kanonställe… tid lördag avgång 10.00 – hemresa söndag avgång 13.30


Ett tvådagarsläger som fodrar mycket förberedelse med inköp av mat och dryck, där varje stuga får tilldelat en lista med ingredienser som skall räcka till lördagens lunch och middag, samt frukost söndag, lunchen på söndagen är ombord på färjan…


Ledaren Jocke har gjort alla inköp delat upp allt (ordning o reda), träningsupplägget är lika varje år avslöjar Jocke, bäst så tycker han som varit med alla år (minst 5-6) för nu hittar man bästa ställen för dom olika aktiviteterna, löpning-rullskidor-spänst o styrka


För Jocke så var det start fredag middag som gällde, då USF/LK hade möte på samma plats, tillsammans med mig, Pär Ohlström, Janne Pettersson o Janne Karlsson… diskussioner inför årsmötet samt en del framtida mål som kommer att föras fram på ÅRSMÖTET i höst.


Naturligtvis är inte Jocke ensam ledare, men jag vill ge honom en stor eloge för det seriösa jobb han lägger ner på ”skidorna” har ju dessutom två egna satsande ungdomar att hjälpa…  /Bertil


Bilder från fredagen… klicka på varje bild =  förstoring

 


Tack för bilderna Jocke… och hälsningen, att det blev ett lyckat läger… 


  

En kommentar till USF:s Ålandsläger

  • Bernt J skriver:

    Det här var imponerande ! Så många ungdomar på läger ”utomlands”!
    Har själv flera gånger dragit iväg till fjälls på lägerskola med två klasser lever i årskurs 6. Det kräver inte bara noggrann planering långt i förväg utan sen 100 procent koncentration hela lägret. Dessutom beredskap för oförutsedda problem.
    Grattis alla ungdomar som erbjuds detta!

september 2018
M T O T F L S
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo