Resan till Björkebacken och Alliansloppet

Jag tillsammans med Ulrika och Eleonor startade fredag morgon resan till Margareta o Christers Björkebacken utanför Trollhättan, för att bo där och bl.a se när Margareta tävlade på rullskidor…på sen e.m. kom så mitt barnbarn Malin Lundberg ( hon jobbar i Smögen) hon är en av 6 deltagare i Team Krille, övriga är ovan nämnda jag (Bertil) Ulrika o Eleonor, och så Margareta, samt ledaren Christer…


På fredag kväll var det tävlingar på sprint 150 meter, och därefter backtävling 1.5 km med en stigning på 65 meter, där fick vi se uppländska deltagare från Storvreta syskonen Angelsiöö, Julia i senior och Oliver i juniorklass… vi var då med i en talrik publik…


På lördagens förmiddag var det så dags för Margareta (Maggan) att avverka 48 km (3 x 16km), började i sol men sedan kom tyvärr regnet som gjorde det mindre trevligt för de som tävlade och för oss supporters, men till målgången var solen åter… Maggan nöjd med sin insatts, och träningskompisen Christina var ett enda stort leende i mål… så en stor eloge till er båda för stronga insattser…


På eftermiddagen var vi alla på plats då tävlingsklasserna kördes (i sol), trevligt… här kunde vi följa flera upplänningar , med sernekes båda deltagare från uppland, tidigare nämnda Julia Angelsiöö och Östervålas och upplands klart bästa skidåkare Pontus Nordström… mycket bra lopp utav dessa, har just nu inte deras placeringar då jag ej kommer in på deras resultatlista… men bra jobbat av Julia o Pontus…


För Krilles team blev det på kvällen mat och minigolfmatch på Stenrösets Camping… resultat, individuellt blev det delad seger mellan mig och Christer (35 slag, på 12 banor), och Malin kom trea 39 slag… lagtävlingen vann jag med Malin i laget (74 slag), 2:a Christer o Maggan (76 slag), 3:a Ulrika o Eleonor (83 slag)… i kortspelet vann Eleonor mycket stort, och jag kom sist…


Hemresa blev det på söndagen… kramar o tack Margareta och Christer för logi, mat/fika, och mycket trevligt umgänge… nedan bilder som blir större om man klickar på resp… 

3 Responses to Resan till Björkebacken och Alliansloppet

augusti 2018
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo