På plats vid cykelvasan

Har tillbringat helgen fre-söndag i Dalarna och cykelvasan… runt 13000 på cykel i Gustavs spår, en häftig upplevelse, men ganska svårt att hinna med att se, vem är vem… alla med hjälm, många med glasögon, och fort går det…


Maggan och jag var på plats i Risberg – Evertsberg och målet i Mora… i första hand var det Maggans Christer Abrahamsson (startled 20), men även Månkarbos Staffan Löfström (led 8), Mattias Andersson och Stefan Linde (led 12) som vi försökte ha koll på… det var 5 min mellan varje startled… efteranmälda Ulrika Eriksson IK Rex med startled 43 hade vi ingen möjlighet att följa…


I Risberg hann jag tack vare Maggan, se och heja på Staffan – Mattias och Christer, men Steffan missade vi… i Evertsberg såg vi bara Christer… på målrakan såg vi Christer och Ulrika Eriksson


Snabba tider för de ”våra” , på dom 94 km… Ulrika 5.33.16 – Mattias 3.15.03 – Staffan 3.16.34 – Stefan 3.38.59 och Christer 4.00.50… ”Hatten av” för imponerande bra jobb av er alla


Med Maggan som chaufför, och solskensväder blev det en fin dag och några bilder… ”I fäders spår för framtids segrar” Förstora bilderna med en klick


 

3 kommentarer till På plats vid cykelvasan

 • Anonym skriver:

  Grattis till Christer, Ulrika och alla cyklister, till kändisar i publiken och till duktig fotograf/er! Det ser ut att ha varit en toppendag. / Eva o Bernt

  PS/ En av mina svagheter är att jag skriver kommentarer och glömmer ”Skicka kommentar”. Det för med sig att då jag till sist kommer ihåg det – efter andra eller tredje försöket – har texten oftast blivit avsevärt mycket kortare. Men det var värt flera besök, Bertil! /DS

 • Birgit skriver:

  Trevligt!
  Själv har jag i helgen, mer än någonsin tidigare, tittat på friidrott på TV.

 • Anonym skriver:

  Tack för en mycket trevlig helg i Mora… igen! Roligt att få umgås med dig och samtidigt göra något som vi alla gillar. Nu ser jag fram emot nästa äventyr vi ska ha tillsammans om bara 11 dagar då ni kommer till Trollhättan och Alliansloppet. Kram från Maggan

augusti 2018
M T O T F L S
« jul   sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo