Dagsarkiv: 15 januari, 2018

DM-helg i Uppland (Häverödals SK)

DM-helg i Uppland… snöläget är inte på ”skidornas” sida, nu kommer konstsnön som räddning för ett komprimerat veckoslut… raderna i stycket nedan, finns att läsa ordagrant på Häverödals hemsida, detta är läget för dagen… info finns också på resp arrangörsklubb och USF:s hemsidor

Fredag 19 januari körs DM-stafett för H/D17- samt H/D 35- som planerat vid Lundåsvallen. Mer information och inbjudan finns under Tävlingar på vår hemsida.

Lördag 20 januari körs DM-kort i Månkarbo, där är HSK reserv och om det inte kommer tillräckligt med snö gör vi ett gemensamt arrangemang i Häverödal. Beslut tas troligtvis på torsdag den 18:e men oavsett så görs anmälan till Månkarbo enligt ordinarie rutin..

Söndag 21 januari är DM-medel flyttad från Knutby till Häverödal och HSK har tagit över som arrangör. Anmälan görs ändå till Knutby IF via ordinarie rutin så tar vi över anmälningarna.

Nu hoppas jag och alla som jobbar med ”skidor” att det blir ett 100% deltagande från klubbarna, vill inte höra nån som säger,  har inte tränat tillräckligt (de är skitsnack)… de finns Guld – Silver – Brons plaketter att köra om i alla klasser, 11 till 75 år, enligt följande >> bara en deltagare inget Guld – två deltagare guld + silver – minst tre deltagare guld + silver + brons

Försök att få med stafett-lag också… där brukar IK Rex vara bäst på att ”skramla” ihop lag… så ni andra ska väl inte vare sämre… här får damer ingå i herrlag  /Bertil

Världscup 20-21jan sista innan OS

Sveriges skidtrupp till Planica, sista innan OS… sprint och distans, i klassisk stil, här är alla deltagare..

Sprint damer

Anna Dyvik, IFK Mora SK, Hanna Falk, Ulricehamns IF, Stina Nilsson, IFK Mora SK, Evelina Settlin, Hudiksvalls IF, Jonna Sundling, IFK Umeå, Linn Sömskar, IFK Umeå.

Sprint herrar

Calle Halfvarsson, Sågmyra SK, Marcus Hellner, Gellivare skidallians, Emil Jönsson, Anna&Emil sportklubb, Teodor Peterson, IFK Umeå, Oskar Svensson, Falun-Borlänge SK, Viktor Thorn, Ulricehamns IF.

Distans Damer

Ebba Andersson, Sollefteå SK, Hanna Falk, Ulricehamns IF, Charlotte Kalla, Piteå elit, Stina Nilsson, IFK Mora SK, Maria Nordström, Ulricehamns IF, Emma Wikén, Åsarna IK.

Distans herrar

Jens Burman, Åsarna IK, Calle Halfvarsson, Sågmyra SK, Marcus Hellner, Gellivare skidallians, Daniel Rickardsson, Hudiksvalls IF, Oskar Svensson, Falun-Borlänge SK, Viktor Thorn, Ulricehamns IF.

januari 2018
M T O T F L S