Upplands DM igång… bra arrangemang

  Till Gimos konstsnö hade OK Roslagen o Roslagsbro IF flyttat sin tävling Roslagsloppet… i den var Upplands DM-lång inlagd…

  Mycket bra jobb av banansvariga, som fått till finfina spår, denna snöfattiga vinter… många startande och många varv men spåren höll bra… härligt med sportslig rättvisa… en stor Eloge till tävlingsledaren David Holmström och hans stab, samt Gimos arbete med ”snöjobbet”


  Jag fick en pratstund med drickalangarna, Kith Sandström Roslagsbro IF och Tommy Lindberg OK Roslagen… två för dagen mycket betydelsefulla personer, då det är otroligt viktigt att få vätska regelbundet under en så lång tävling… mycket klokt av tävlingsledaren David, att sätta sin mamma på denna post (och för mig en ny trevlig bekantskap)


    Ett bra slutbetyg måste det bli för säsongens första DM, där jag också vill nämna TD:n Kristian Jansson medverkan (hans koll bl.a. på banan och prisutdelare, bra kondis såg han ut att ha)…  


 


Här kommer det viktigaste… resultatlistan HÄR


Grattis alla DM-vinnare… D21 Elin Karlsson OK Borgen – D35 Katarina Ström Tierps IF – H21 Kristian Tufvesson IK Rex – H35 Andreas Berthagen Storvreta IK – H45 Thomas Skog IK Rex – H55 Birger Edvinsson UVK – H65 Hans Pettersson Gimo IF


Jodå det kommer nog några flera bilder…


 

januari 2018
M T O T F L S
« dec   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo