USF:s årsmöte med smörgåstårta

 

 

Upplands Skidförbund är nu 60 år, på årsmötet i Tobos Folkets Hus bjöds det på smörgåstårta o kaffe… värd för kvällen var OK Borgens Carina o Björn Johansson som fixade med förtäringen… gäst från Svenska Skidförbundet var Johan Hyllienmark…

 USF:s ordf Ulf Jansson hälsade välkommen, och berättade kort om förbundets 60 åriga tillvaro, som fostrat många duktiga längd och alpina åkare, och ledare… 

  Janne Pettersson (längd) och Tomas Lahti (alpint)  delade ut stipendier… vandringspriset ”ungdom” som nu  vandrat klart i 5 år, erövrades av Storvreta IK (Grattis)… vandringspriset för stafetter var nytt för i år och där var det Häverödal som tar första inteckningen…

 Efter förtäringen, var det sedvanliga förhandlingar, som hade Sten Johansson som ordf, och Christina Holm som sekreterare… namn till alla poster hade valberedningens Bernt Hellström fixat… dessa namn får ni läsa på hemsidan…

Ulf som omvaldes till ordf nästa år, avslutade mötet och överlämnade blommor till kvällens ordf Sten och till Carina som matfixare, samt till kvällens gäst från SSF

 

 Förstora bilderna med en klick…

 

2 Responses to USF:s årsmöte med smörgåstårta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

oktober 2016
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategorier

Kommentarer

Vädret Månkarbo