Skidavslutning 2016

  Månkarbo IF:s  skidavslutning i ”Hallen” … ett fyrtiotal aktiva, ledare och föräldrar slöt upp då skidsektionens damer som vanligt ställer upp med fika (kaffe, saft, bullar o tårta), och en fin prissamling att dela ut till aktiva och ledare…

 Damerna som det gäller är… Christina som precis avgått ur sektionen, hon avtackades med blommor efter lång och trogen tjänst (27 år), en klippa vid tävlingar, har även varit tränare/ledare… Katarina har visst 22 år i ”skidorna” bl.a som fixar skrivjobb och alltid drickalangare vid tävlingar…  Ann-Sofie med ”några”  år i sektion, och tidigare år som tränare/ledare för ungdomar… tack för Ert fina jobb för klubben.

 Priser till bl.a klubbmästarna i terränglöpning och skidor… även till yngre som deltagit på träningar… Julia Löfström fick belöning för sina 2 DM-segrar individuellt… DM-silver i parstafett  till Julia Löfström och Felicia Larsson och Albin Värnebjörk tillsammans med Filip Karlsson… NU-mästare i terränglöpning blev Oskar Löfström och Samuel Linde… skidtränarna Ulf Jansson och Staffan Löfström belönades med blommor och gåvor… Ulf och Staffan fick även blommor av ungdomarna.

Några ungdomar var med USF:s skidläger i Orsa Grönklitt… familjen Löfström var även med IK Rex på läger i Bruksvallarna… Julia Löfström representerade Uppland i ICA-cupens riksfinal i Ulricehamn… tyvärr fick vi ställa in Åsloppet (snöbrist)… sektionen tackar ALLA övriga som hjälper till med jobb i banan sommar (gräsklippning, röjning)som vinter (skoterkillarna som packar o spårar).

  En mycket trevlig kväll med skidungdomarna och föräldrar… lite träningsprat och cykelsnack inför ”Ottars” var det vid mitt  bord… alltid kul med idrottsträffar… /Bertil

 

3 Responses to Skidavslutning 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

april 2016
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier

Kommentarer

Vädret Månkarbo