Jäktig skidhelg

Många tävlingar denna helg att kolla och hålla rätt på… har ju i tidigare inlägg talat om DM-stafett lördag – DM 3 och 5 milen detta i Gimo… USM i Filipstad 6-8/2…

Tillkommer Engelbrektsloppen, med bl.a. Fredrik Larsson och Henrik Casserlund Månkarbo… Scandic Cup fre-söndag, i Örnsköldsvik  junior-cupen med upplänningarna Elin Karlsson Borgen – Karl Ingard Rex – Gustav Berglund Storvreta – Emil Eriksson Tierp

——————————————————-

  Höjdare för mig blir DM:en i Gimo… stafetten är alltid kul att se… och söndagens Lindmanslopp med DM 3 och 5 mil ser väldigt spännande ut på pappret… damklassen 3 mil blir sevärd och spännande med Julia Jansson Sollefteå (f.d. Månkarbo) har vunnit där tidigare – Lisa K Svensson Åsarna (var starttjej i Åsarnas 2:a lag på SM-stafetten) och så Kristina Roberto Karlslund långloppsåkare (var tredje svenska i söndagens König Ludwig Lauf)… också 4 andra som gör upp om DM-titeln Emma Bergman Rex – Emma Jonsson Gimo – Caroline Ström Tierp – Elin Lind Strömsberg…

 Herrarnas 5 mil med bl.a en tidigare segrare i Janne Mattsson Vassunda, mot Pontus Nordström Östervåla och kan pappa Ulf Jansson spöa Pontus… många härliga dueller kan det bli… H 45 ser intressant ut med bl.a. Leif Eklund Tierp – Tomas Gustavsson Rex och Adam Hurynowicz Knutby

 I ungdomsklasserna kommer Månkarbo till start med Theo Ingemarsson – Johan Löfström – Filip Sundström och Julia Löfström… lycka till!

 

 

februari 2015
M T O T F L S
« jan   mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Senaste inlägg
Kategorier
Tävlingsprogram USF
Bertils Länklista
Världscupen
Kommentarer

Vädret Månkarbo