Rapport från Rex rullskidträning (med inbjudna USF-klubbar)

Var med på IK Rex årligen återkommande träningsdag med rullskidor (distans) och löpträning (bl.a stafetter)… rullskidpasset startade från Läby (gamla E4:an), Vendelsvarv, mot Örbyhus, Vendels kyrka, Husby, Viksta, Sätuna, Björklinge och åter till Läby… för dom som åkte hela sträckan blev det cirka 5.4 mil, och drygt 3 timmar… några fick först åka bil, och på vissa ställen ta andra vägval så det blev för dom lämpligt långa pass.

Efter en välbehövlig lunch, och lite snack o vila, så var det dags  i el-ljusbanan med pass nr 2, stafetter med inslag av ”skytte” (att kasta omkull klot), missade fick man göra två upphopp /miss, se bild…

Som vanligt ett bra arrangemang med ledarna Pär, Robert och Anders… tyvärr bara Tierp (Josefine Fridsjö) och Borgen (systrarna Elin o Alva Karlsson) som tog chansen till ett bra träningstillfälle… från Rex deltog följande: Jonas, Johanna och Sara Ingard – Kalle och Axel Ekström – Erik Ohlström – Emma Bergman – Magnus Björk – Pelle Mattsson – Fredrick Björck – Jakob Persson – Joakim Wretling – Frida Lögdberg – Marcus Hägglund – Mandus Andersson och Linda Forsström  nyförvärv från Sundbyberg och förflutet från Malax IF i Finland, meriter från JFM (medaljer)…

Första bilden visar ett utmärkt hopp av Tierps Josefine Fridsjö… bild 2, är  Rex nyförvärv Linda Forsström…

Josefine Fridsjö Tierp Linda Forsström nyförvärv i Rex Start i Läby

Linda - Emma - Elin

Pär Anders - Pär - Robert Lunch vid Ottars

Robert informerar om stafetten Stafett-start Ledaren Robert

Klicka på bilderna så förstoras dom och allt kommer med…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

oktober 2013
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategorier

Vädret Månkarbo